Ingatlanajánló

2022.10.01. 08:00

Lazac- és egyéb kellemes színek a miskolci Lévay utcában!

Elegáns és tágas családi házat kínálnak eladásra a Lévay utcában, Miskolcon. A 129 millió forintos ingatlanban természetesen szauna és pihenő részleg is akad. Mi első körben a lazac színű enteriőr miatt kattintottunk. Aztán csak a fotóalbum mellett ragadtunk…

“Miskolc Népkertben a Lévay utcában eladó egy nettó 250 m²-es gyönyörű állapotban lévő családi ház közel 1000 m²-es telken.

Helyiséglista

Lakószint (nettó 185m²)

-előszoba

-nappali-konyha-étkező

-5 db szoba

-2 fürdőszoba, WC-bidé

-terasz (60 m²)

Garázsszint (nettó 100 m²)

-két állásos garázs

-hobbi wellness (szauna,pihenő,zuhanyzó)

-mosókonyha, gépészeti helyiség

-boros tároló 

Az ingatlan minőségi anyagok felhasználásával, téglából épült, kívülről szigetelt. A fűtésről és a melegvíz-ellátásáról gáz cirkó kazán, kandalló, a lakószinten padlófűtés, a garázszinten pedig radiátorok gondoskodnak. Az ablakok sofa hőszigeteltek. A szobák parkettával, a többi helyiség minőségi járólappal burkolt. A falak glettelt, festettek, részben csempézettek. A kert igényesen parkosított, ahol egy 40 m²-es télikert lett kiépítve, pihenővel. Aszfaltozott úton közvetlenül megközelíthető. A közelben boltok, iskola, óvoda megtalálható! Kertvárosi övezet, hasonló ingatlanokkal szomszédos.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!