Megyei II. osztály, Kelet csoport

2022.10.01. 18:44

„A sírból hoztuk vissza a mérkőzést” - fotókkal

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 8. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

ÉM

Mád vs. Gönc

Fotó: Vajda János

Mád – Gönc  3-5 (2-2)

Mád, 30 néző. V.: Fercsák.

Mád: Czakó – Simon, Pajger (Ladinszki), Varga K., Czentnár, Godzsák, Spéder, Szűcs Á., Beör, Ruszkai, Tar (Vámosi). Edző: Szűcs Ádám.

Gönc: Jósvai – Tahi, Molnár I., Horváth M. (Szarka), Lehoczki, Galyas, Hadházi, Galajda, Bodnár, Konkoly, Molnár J. (Tóth B.). Edző: Spisák Róbert.

G.: Varga K., Simon, Beör, ill. Lehoczki (3), Galyas, Horváth M.

Jók: Spéder, Simon, ill. Lehoczki, Tahi, Gulyás, Konkoly.

Szűcs Ádám: – Három rúgott góllal hazai pályán meccset kell nyerni...

Spisák Róbert: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, melyen nem a játék, hanem a küzdelem dominált. Örülünk az öt lőtt gólnak és a három pontnak.

 

Sárospatak – Szerencs   2-2 (0-0)

Sárospatak, 70 néző. V.: Németh.

Sárospatak: Nagy I. – Kerékgyártó Cs., Solymosi, Horváth Z. (Kerékgyártó K.), Szakács, Petercsák, Bacsi, Budai, Balogh M. (Pájer), Fodor, Mahalek. Szakosztály-vezető: Kovács Gábor.

Szerencs: Kristóf – Kiss M. (Bálint), Sohajda (Szabó), Dienes (Nagy L.), Margitai, Buri A., Ternyik, Kovács M., Kiss K. (Braun), Haushel, Zimányi. Edző: Nagy László.

G.: Bacsi, Petercsák, ill. Nagy L., Zimányi.

Jók: senki, ill. Kovács M. Kristóf, Zimányi.

Kovács Gábor: – A szabadnapunk után nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést, amit sikerült majdnem elpuskáznunk úgy, hogy egy szezonra való helyzetet hagytunk ki a Szerencs ellen. Sok sikert a vendégcsapatnak.

Nagy László: – A sírból hoztuk vissza a mérkőzést, így meg kell becsülni az egy pontot. A küzdőszellem a második félidőben megérkezett, az elsőt hagyjuk...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!