Baleset

2022.10.03. 07:09

Gázolt a vonat Miskolc és Nyékládháza között (frissítve)

Hétfő hajnalban Miskolc és Nyékládháza között egy szerelvényvonat egy jól működő fény- és félsorompós vasúti átjáróban elgázolt egy embert - tájékoztatott a Mávinform.

ÉM

Fotó: Shutterstock

12:15 

Helyreállt a közlekedés a Miskolc és Nyékládháza közötti halálos gázolás után. Most már vasúti szerelvények közlekednek a korábbi vonatpótló autóbuszok helyett, azonban nagyobb késésekre még hozzávetőleg kora délutánig számítani lehet, ezért utazás előtt érdemes tájékozódni a MÁVINFORM közösségi oldalán.

7:10

A Miskolc-Tiszai pályaudvarról a Keleti pályaudvarra 3:25-kor elindult személyvonatot (5009) Miskolcra visszahúzták. A helyszínelés idejére a vonatforgalom szervezését megkezdték. A MÁV-START pótlóbuszt rendelt az utasok elszállításához. A kora reggeli órákban késésekkel számoljanak az arra utazók.

Egy autóbusz Miskolcról Nyékládházáig, egy másik onnan Miskolcig szállítja vonatpótló járatként az utasokat. A Volánbusz menetrend szerinti járatain elfogadják a vasúti menetjegyeket, bérleteket és utazási igazolványokat a Miskolc-Tiszai-Nyékládháza, valamint Miskolc-Tiszai-Tiszaújváros közötti szakaszon.

A gázolás miatt nem közlekedett 
• a Miskolcról a Keleti pályaudvarra 3:25-kor induló 5009-es számú személyvonat,
• a Miskolcról Füzesabonyba 4 órakor induló 5039-es személyvonat,
• a Füzesabonyból Miskolc-Tiszai pályaudvarra 4:30-kor induló 5020-as számú személyvonat,
• a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Tiszaújvárosra 4:32-kor induló 35019-es személyvonat,  
• a Tiszaújvárosból Nyékládházára 5:14-kor induló 35010-es személyvonat,
• a Nyékládházáról Tiszaújvárosra 5:48-kor induló 35029-es számú személyvonat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában