Bújócska

2022.10.05. 10:38

Takarók alá bújt a rendőrök elől

A járőrök egy családi ház padlásán kialakított rejtekhelyen elbújt nőt fogtak el, akinek az elővezetését rendelte el az Ózdi Rendőrkapitányság.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2022. szeptember 30-án 3 óra előtt megjelentek egy helyi családi házban. Azért mentek a járőrök az ingatlanba, mivel olyan információ jutott a tudomásukra, hogy ott egy nő bujkál a hatóság elől, aki egy korábban elkövetett szabálysértés miatt kiszabott pénzbüntetését nem fizette be. A rendőrök az alapos kutatás során egy funkció nélküli ajtón keresztül a padlásra vezető lépcsősoron jutottak egy szobába, ahol egy ágyon három dunyhával letakarva, mozdulatlanul feküdt a keresett asszony, aki a takarókat erőteljesen magához szorította.

Az egyenruhások miután az ágyról a paplanokat eltávolították az 58 éves ózdi nőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában