Miss Hungary

2022.12.08. 18:20

Szenzációs! Két borsodi lány a Miss Hungary döntőjében!

Borsod-Abaúj-Zemplén-megyét Juhász Cintia képviseli 22-es rajtszámmal a Miss Hungary döntőjében, míg tini kategóriában a szintén borsodi Gere Bernadett méretteti meg magát.

Juhász Cintia

Forrás: Miss Hungary

A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezik meg. Mint korábban írtunk róla, tini kategóriában a bükkábrányi Gere Bernadett képviseli megyénket, míg a felnőtt kategóriában Juhász Cintia indul.

Forrás: Miss Hungary

A 19 éves  lány Ózdon született, jelenleg Bánrévén él a családjával. Két testvére és szülei támogatják a céljai elérésében.

- A Miskolci Egyetem elsőéves gyógypedagógus hallgatója vagyok, jövőbeli célom minél több sérült embernek segíteni. Szabadidőmben konditerembe járok, emellett nagyon szeretem a közös kirándulásokat, túrázásokat a barátaimmal - írta magáról a szépség.

A szépségversenyt színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató kíséri majd. Számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, kis és nagy estélyiben, valamint fürdőruhában mutatják meg magukat a lányok.

Ezúttal a Miss Hungary karitatív célt is kitűzött maga elé: a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!