Baleset

2023.01.31. 14:32

Saját kamionja ütötte el a férfit az M30-ason

Tragikus baleset történt kedden kora délután vármegyénkben.

illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

Szerencsétlen, halálos baleset történt az M30-as autópályán Encs magasságában, tudta meg portálunk. Információink szerint az encsi lehajtónál, Miskolc felé a bal pályán megállt egy moldáv kamionos műszaki hiba miatt. Kiszállt a járműből, hogy megnézze mi történt, azonban a kamiont rosszul rögzítette, vagy a kéziféket is érintette a műszaki hiba és az elguruló kamion agyon nyomta a férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

Megkeresésünkre a vármegyei rendőr-főkapitányság megerősítette a baleset tényét, mint elmondták általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a rendkívüli haláleset körülményeit.

Az Útinform tájékoztatása szerint M30-as autópályán, Miskolc felé a 64-es km-nél az Encs csomópont lehajtó ágán vesztegel a kamion. A balesetvizsgálat és a műszaki mentés idejére a lehajtó ágat lezárták. A csomópontban kihajtani nem lehet, ezért tovább kell haladni és a következő, az 50-es km-nél levő Halmaj csomópontban lehet letérni vagy megfordulni Encs felé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában