Kiéhezve

2023.03.22. 09:38

Egy új világba repült el Pataky Attila

Egy kisfiú lépett oda hozzá és - törve a magyar nyelvet - elkezdte énekelni a Kör közepén állok című Edda dalt.

PN

Fotó: Karnok Csaba

Nem mindennapi kalandjairól is mesélt az Edda frontembere a Duna TV Almárium című műsorában, kedden. Az ausztráliai magyarok találkozóját a Covid járvány miatt 6 év elteltével tudták most megtartani, ezért a közönség érezhetően már teljesen ki volt éhezve a zenei élményre - emelte ki az énekes. Külön megtiszteltetésként élte meg, hogy kint az Ausztráliai Magyar Református Egyházának lelkésze, Kovács Lőrinc fogadta. Pataky Attila úgy viszonozta a kedves fogadtatást, hogy másfél órás koncerttel szórakoztatta az összegyűlt közönséget. 

De legszebb élményeiről is mesélt az énekes a műsorban, amikor egy kisfiú lépett oda hozzá és mindenképpen be akarta bizonyítani, hogy fiatal kora ellenére is ismeri az énekest és zenekarát, ezért törve a magyar nyelvet elkezdte énekelni a Kör közepén állok című Edda dalt. Aztán Pataky Attila arról is szólt, hogy kint tartózkodását a koncertek mellett, azért igyekezett élményekkel is megtölteni, melyhez a jó idő is kedvezett.

Lovasbálon

A zenész az erdélyi Farkaslakán az V. Lófő Lovasbálon tett látogatásáról is mesélt. De szóba került a beszélgetés során a családja, fiai és unokája, akik a kikapcsolódást és feltöltődést jelentik számára. Az Edda énekese azt is megfogalmazta, hogy szerinte miben áll zenekara sikerének a titka. Pataky Attila szerint 50 évvel ezelőtt egy új hangot ütött meg az Edda és ők egy valóban zenélő zenekar voltak és azok is akarnak maradni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!