Illetlenség

2023.03.26. 11:03

Megdöbbentő fotók: A cigándiak nem japánok - Frissítve: mutatjuk, mit reagált a mezőkeresztesi mérkőzés utáni állapotokra a Cigánd SE

Rendetlenül távozott Cigánd csapata a mérkőzésről.

Szörnyű állapotok a szombati Mezőkeresztes VSE – Cigánd SE mérkőzés után.

A tavalyi labdarúgó világbajnokság résztvevői közül sokan megcsodálták, és tisztelettel adóztak Japán válogatottjának, és nem utolsósorban szurkolóinak. Utóbbiaknak azért, hogy csapatuk mérkőzései után az általuk használt lelátórészeken kitakarítottak, összeszedtek minden olyan tárgyat (műanyag poharakat, kajcsis csomagolóanyagokat), ami nem volt ott, amikor a elfoglalták a helyeiket a stadionban.

 

Szombaton este a vármegyei labdarúgó megye I. osztály 21. fordulójában lejátszott Mezőkeresztesi VSE – Cigánd SE (0-1) meccs után kiderült: a cigándi játékosok nem japánok, ugyanis a hazai klub közzé tett néhány felvételt a meccs után hátrahagyott öltözőről, az alábbi ,,fészbuk” kommenttel:

,,A mai napon a Cigánd csapata látogatott hozzánk bajnoki mérkőzésre. Ahogy egy sokadik bajnoki címért küzdő, komolyabb infrastruktúrával rendelkező egyesületnek vagy csapatnak illik viselkedni, annak a vendégek a mai napon aligha tettek eleget.

Bár 80 percnyi játék után, még 0-0-s eredménynél végül sikerült vezetést szereznie a vendégeknek, amivel meg is nyerték a mérkőzést. A csapat a távozása után, példaértékű módon, a következő képeken látható állapotban hagyta az öltözőt. Ami természetesen a megfelelő módon fogadta őket.

Fontos megjegyezni, nem neheztelünk a Cigánd csapatára, csak egy ilyen szinten kiemelkedő klub, ne csak a pályán mutasson jó példát! Köszönjük.”

 

Mutatjuk, mit reagált a mezőkeresztesi mérkőzés utáni állapotokra a Cigánd SE. A válasz ITT!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!