Életmentés

2023.05.30. 16:36

Megmentették a tiszaújvárosi fiatalember életét a rendőrök

A tiszaújvárosi fiatalembert végzetes lépésre szánta el magát.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. május 27-én 19 óra 30 perc körül érkezett a bejelentés, hogy egy fiatalember Tiszaújvárosban, az Örösi úton egy fára felakasztotta magát. A bejelentést követően a helyszínre érdekezett rendőrpáros - Répási Bertalan r. zászlós és Csorba Attila r. főtörzsőrmester a Mezőcsáti Rendőrőrs körzeti megbízottjai - azonnal megkezdték a segítségnyújtást, illetve az életmentést. Az egyik rendőr a fiú testét megemelte a másik pedig levágta a nyakára csomózott nyakkendőt, majd a földön stabil oldalfekvés pozícióba helyezték.

A gyors és hatékony reagálás eredményeként a körzeti megbízottak - a már lélegző és eszméleténél lévő - fiatalt átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik további ellátás céljából kórházba szállították - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a boon.hu-val.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában