Rendőrségi hírösszefoglaló

2023.06.05. 08:27

Szörnyű dolgot tett egy kazincbarcikai férfi

Bőven akadt dolguk a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőröknek az elmúlt 72 órában.

Forrás: police.hu

A Miskolci, az Edelényi, a Mezőkövesdi és az Ózdi Rendőrkapitányság 2023. június 3-a és június 5-e között engedély nélküli vezetés, a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen öt személlyel szemben indított eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a kazincbarcikai járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 40 főt fogtak el és 54 személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból 22 ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt 72 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés 21 esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában