Szegedi hírek

2022.05.17. 15:20

Mutatjuk hol lehet zavaros az ivóvíz Szegeden

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózati munkálatokat végez 2022. május 19-én, csütörtökön 09:00 és 13:00 óra között a Baktói kiskertek területén.

delmagyar.hu

Fotó: Tóth Zoltán

A munkálatok ideje alatt az ivóvízszolgáltatás átmenetileg szünetel az érintett körzetben. A munkálatok befolyásolhatják a hálózatban uralkodó nyomásviszonyokat, ezért a munkálatokat követően a víz – átmenetileg – zavaros lehet. A víz – ülepítés után – fogyasztásra alkalmas, azonban a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében azt javasolja, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt, vételezzenek a szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A munkálatok befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Mindemellett a vízmű kéri az érintett terület fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!