Szegedi hírek

2022.05.18. 11:14

Szegedi rendőrök fogták el a bűnbandát

A megalapozott gyanú szerint a banda tagjai 2021 novembere óta országszerte törtek fel gépjárműveket – többek között Csongrád-Csanád megyében is - , melyekből készpénzt, mobiltelefonokat és egyéb használati eszközöket loptak el, több millió forint értékben.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság koordinálása mellett a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították és több főkapitányság munkatársával együttműködve május 16-án hajnalban hat helyszínen, a Nógrád megyei Bujákon és Héhalmon, összehangolt akció keretében elfogták az elkövetőket. 

A jelenleg 10 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra, közülük hármat őrizetbe vettek, három társuk pedig szabadlábon védekezhet.

Forrás: police.hu

A megtartott kutatások során a rendőrök készpénzt, gépjárműveket és mobiltelefonokat is lefoglaltak.

Ellenük bűnszövetségben elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában