Kiváló eredményeket értek el a masters evezősök

2022.06.24. 11:52

Petrovszki triplázott

Munkatársunktól

Öt érem, három elsőség. Petrovszki Edit (hátul) letette a névjegyét a szlovéniai Bledben. FOTÓ: MVM SZEGEDI VE

Négy Európa-­bajnoki címet, összesen pe­­dig nyolc érmet szereztek az MVM Szeged VE evezősei a szlovéniai Bledben rendezett masters evezős Európa-bajnokságon. A legeredményesebb Petrovszki Edit volt, aki három számban (kétpár, négyes és nyolcas) is győzött társaival, valamint két ezüstöt is szerzett szintén csapathajóban (négypár, kettes). A negyedik szegedi Eb-arany Varga Lászlóhoz fűződik, aki egypárevezésben nyert a korosztályában, valamint elért egy második helyet is szintén egypárban, de egy másik döntőben. 

Ezenkívül még Matyasov­szki Tibor állhatott fel a dobogó harmadik fokára egypárban. 

Az MVM Szegedi VE evező­seinek eredményei, elsők: Petrovszki Edit (képtár, C dön­tő), Petrovszki E. (négyes, D döntő), Petrovszki E. (nyolcas, D döntő), Varga László (egy­­pár, E döntő); másodikok: Petrovszki E. (négypár, D döntő), Petrovszki E. (kettes, C döntő), Varga L. (egypár, D döntő); harmadik: Matyasovszki Ti­­bor (egypár, F döntő). 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában