A szomszédok vették észre a lopást

2022.06.25. 19:53

Hamar elfogták a csongrádi betörőt

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy hétvégi házba Csongrádon, ahonnan konyhai és háztartási eszközöket lopott el.

Delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás 2022. márciusában indult az egyik tanú feljelentése nyomán ismeretlen tettes ellen, aki Csongrádon betört egy, a tulajdonosai által ritkán látogatott hétvégi házba, és onnan egy mikrohullámú sütőt, tányérokat, szerszámokat és egyéb háztartási eszközöket vitt el csaknem 40 000 forint értékben. A nyomok egy helybéli férfihoz vezettek, aki a rendőri intézkedés során vallomást is tett, melyben a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A nyomozás sikerét nagyban segítette, hogy a nyaraló tulajdonosai jó kapcsolatot ápolnak a szomszédaikkal, akik így az ingatlant napi rendszerességgel szemügyre vették – a bűncselekmény elkövetése is így jutott a hatóság tudomására.

Az eljárást a Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában