Az autó eleje megsemmisült

2022.08.07. 07:25

BMW ütközött mezőgazdasági vontatóval - fotók a helyszínről

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Összeütközött egy mezőgazdasági vontató és egy BMW személyautó az 55-ös főút Mórahalom és Domaszék közötti szakaszán, a 16. kilométernél, a balesetben egy ember megsérült.

Mindkét jármű Szeged irányából Mórahalom felé tartott, amikor egy jobbra ívelő kanyar után az autó nagy sebességgel utolérte a mezőgazdasági vontatót és fékezés nélkül belecsapódott a vontatmányba, egy burgonyakombájnba. A traktoros szerint a becsapódás olyan erejű volt, hogy az egész szerelvényt megemelte és nagyjából 20 méterre tolta el az ütközési ponttól. Az autó eleje teljesen megsemmisült és beszorult a vontatmány alá. Csak hosszas munkával, hidraulikus emelővel és csörlővel tudták kiszabadítani a roncsot a burgonyakombájn alól. A BMW sérült sofőrjét a mentők kórházba szállították. A főút érintett szakaszát órákra lezárták a hatóságok.

Balástyánál is történt egy baleset az éjszaka folyamán. Négy autó ütközött össze az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Balástya térségében. A kisteleki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre érkeztek a szegedi hivatásos tűzoltók is. A helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában