Ingatlanbazár

2022.08.07. 18:30

Kilátással a Rigó utcára, avagy egy kész lakás a Cédrus Liget lakóparkból!

67 millió forintra lesz szüksége annak, aki a Szeged belvárosában található Cédrus Liget lakópark most következő, intim panorámás lakására vágyik. Terasz és jó kilátások a Rigó utcára: jöhet?

Delmagyar.hu

Fotó: Ingatlanbazár

“Szeged belvárosában a Cédrus Liget lakóparkban kínálom ezt a 64 m2-es lakást panorámás 11 m2-es terasszal. Az amerikai-konyhás étkezős nappali valamint a hálószoba is közvetlen teraszkapcsolatos. Alumínium tokos kétrétegű hőszigetelt eltolható terasz ajtók teszik tökéletessé a modern dizájnt, megteremtve az átmenet nélküli kapcsolatot a terasszal. A terasz különlegessége, hogy infra fűtés biztosítja az évszaktól független használatot.

Azon jó adottságú lakások közé tartozik, melyek már panorámásak, illetve mivel a csendes Rigó utca felé néz, így a terasz intimitását nem zavarja a többi lakó. A minden kényelmet kielégítő kulcsrakész otthon rövid idő alatt birtokba vehető. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A hőszolgáltatásról geotermikus rendszer gondoskodik, melynek fogyasztása, ugyanúgy, mint a közműveknek, egyedileg mérhető. A padlófűtés és a klímarendszer valamint a riasztó alapfelszereltség. Az ingatlanhoz tartozik egy terembeálló hely is, melynek ára 7 millió forint.[...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában