Helyi sport

2022.08.19. 20:33

Szöglet utáni gólokkal nyerte a megyeegy nyitómeccsét a Tiszasziget - FOTÓK

Sikerrel kezdett a tavalyi bronzérmes a megyei I. osztályban.

Fotó: Sandor Judit

Tiszaszigeten kezdődött a labdarúgó megyei I. osztály 2022-23-as szezonja, a tavalyi bronzérmeshez az újonc Balástya látogatott.

A vendégek bátran kezdtek, viszont egy pontrúgás után a Tiszasziget szerezte meg a vezetést. Egy szöglet után lecsorgott a labda, amire Skribek Benedek eszmélt legkorábban, és belőtte a labdát a balástyai kapuba. A folytatásban is a hazaiak voltak kapura veszélyesebbek, de a második gólra a szünet előttig várni kellett. Ekkor ismét egy sarokrúgás után ünnepelhettek a hazai drukkerek, amikor is a nyáron érkezett játékos-edző, Magyar György fejelte be a labdát a léc alá, 2–0.

A szünet után szervezett maradt a Balástya, viszont a Tiszasziget akár nagyobb arányban is megnyerhette volna a meccset: az újonc nem tudott meglepetést okozni a nyitófordulóban.

A megyekettőben is lejátszottak egy meccset pénteken, ezen a Csengele simán győzött a Makó II. otthonában.

 

Megyei I. osztály:

Tiszasziget–Balástya 2–0 (2–0)
Labdarúgó megyei I. osztály, 1. forduló. Tiszasziget, 200 néző. Vezette: Gargya Balázs (Aczél, Minda).
Tiszasziget: Kiss D. – Lipták, Skribek B., Szabó D., Magyar (Kökény, 56.), Bálint D., Skribek Á. (Farkas F., 72.), Albert (Drágity, 62.), Bánóczki (Oláh, 62.), Vajna, Varga G. (Varga Z., 72.). Játékos-edző: Magyar György.
Balástya: Prcic – Sári, Bitó (Tóth P., a szünetben), Mágocsi (Huszka, 85.), Gera, Vámos N., Kormos (Szádeczky, 62.), Márkus, Tóth G. (Horváth Cs., a szünetben), Faragó (Nagymihály, a szünetben), Vámos T. Edző: Kiss Máté.
Gólszerzők: Skribek B. (7.), Magyar (44.).

Megyei II. osztály:

Makó II.–Csengele 0–4
Gólszerzők: Kovács E. (15., 72.), Barta (63.), Szalai (89.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában