A hét ingatlana

2022.10.02. 10:00

Szentmihály-deluxe: “koronát” viselő épület és ami benne, körülötte húzódik! (Galéria)

Elképesztő, valódi ritkaságszámba menő épületegyüttest kínálnak 249 millió forintért eladásra Szeged Szentmihály részén. A különleges terek magukért beszélnek, a hirdetési fotók megérik a kattintást!

delmagyar.hu

“Ritkán válik elérhetővé ilyen páratlan, szegedi neves építész által tervezett, végtelen lehetőségeket kínáló épületegyüttes, családi ház. Szeged belvárosától 10 percre, Szentmihály békés, csöndes, igazán szépen gondozott utcájába érkezünk haza. A tervezés során arra törekedtünk, hogy a praktikum és kényelem, a formákból és színekből eredő szépség ki tudjon kapcsolni a mindennapok rohanásából. 

 

A körülöttünk lévő fából eredő természetesség érzése a végtelen fény tengerrel ötvözve igazi belső békét teremt. Szeressen bele ebbe a világos, napsütötte egyedi otthonba. Találja meg Ön is azt a békét és boldogságot falain belül, amely egyszerre lehet egy ideális családi fészek és egy komplex, többféle vállalkozásra is alkalmas épületrész. [...] Az épületegyüttes 1.235 m2-en terül el. A főépület 222 m2, további 2 melléképület összesen 88 m2. Teraszok területe összesen 91m2. Biztonsági rendszerrel felszerelt. 380V kialakítva, fűtésről Buderus kazán gondoskodik. Padló illetve radiátor rendszerrel. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!