PR cikk

2022.10.05. 00:00

TOP 100 gazdasági konferencia Szegeden

A tavalyi nagy siker után az idén a második alkalommal szervezi meg a TOP 100 gazdasági konferenciát a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network Szeged. Az exkluzív rendezvényre – ahová a térség meghatározó vállalkozásainak vezetőit várjuk – 2022. október 13-án 14 órakor kerül sor Szegeden, a Szent Gellért Fórumban. Az eseményen gazdasági közösség- és kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik.

delmagyar.hu

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNIE?

Mert egy exkluzív közösségben építheti vállalata üzleti kapcsolatait. Mert a gazdasági élet meghatározó szereplőitől tájékozódhat a magyar gazdaság helyzetéről. Mert szakértőktől hallhat a jövőbeli gazdasági kilátásokról. Mert első kézből hallhat az energiastratégia aktuális kérdéseiről. Mert megismerheti a régiót érintő fejlesztéseket. Mert olyan információkat és tanácsokat kaphat, amelyek lendíthetnek cégének fejlődésén. Mert az elsők között tudhatja meg, mely cégek kerültek a megyei TOP 100-ba.

Az eseményen a gazdasági élet legaktuálisabb kérdései mellett első kézből tájékozódhat a vállalkozások menedzselését segítő témákról. A konferencia nyitó előadását Lázár János építési és beruházási miniszter tartja, mellette Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium energetikáért felelős államtitkára ad majd elő. Előadóink között szerepel Bányai Gábor, a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa; Tardos Gergely, az OTP Bank Nyrt. Elemzési Központjának igazgatója. A konferencia témái között szerepel majd a magyar gazdaság helyzete és jövője, de nem hiányoznak majd a témák közül az energetikai ellátás kihívásai sem. Az idén először egy kerekasztal-beszélgetéssel is készülünk, mégpedig sikeres második generációs cégvezetőkkel, így például a Euronics és az Oázis Kertészet vezetőivel. Őket Bárdos András, a rendezvény moderátora kérdezi majd.

 

Az eseményen a megye gazdasági szereplőinek toplistáját is tartalmazó, a Délmagyarországgal és a KSH-val közösen készülő TOP 100 – Csongrád-Csanád megye gazdasága 2022 című kiadványt is bemutatjuk.

 

A rendezvényen nagy hangsúlyt fektetünk a kapcsolatépítésre, amelyre kiváló alkalom nyílik a konferencia záróvacsoráján, amelyen a Mystery Gang együttes és Janklovics Péter stand up comedy előadó vár mindenkit egy könnyed programmal.

További információ és jelentkezés a www.csmkik.hu/top100konferencia oldalon!

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában