Baleset

2022.10.06. 16:55

Autó ütközött a tramtrainnel Vásárhelyen - fotók a helyszínről

Az autó nem adta meg az elsőbbséget.

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A rendőrség mobil útinformációs rendszere, a RUTIN 16 óra magasságában jelezte, hogy baleset történt Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 54. előtt. A baleset egyik résztvevője ismét a tramtrain volt. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügseletesétől megtudtuk, hogy egy autó nem adta meg az elsőbbséget a vasútvillamosnak, összekoccantak. Nem sérült meg senki sem az autóban, sem a villamoson, a baleset anyagi káros, a helyszínen közlekedjenek óvatosan! A forgalom a helyszíni szemle ideje alatt rendőri irányítás mellett halad, figyelmeztetett a RUTIN. 

Időközben további részletek is érkeztek a balesetről: egy Opel személyautó nem adott elsőbbséget a Bocskay utcai körforgalomnál az érkező villamosnak ezért a villamos belerohant az autó bal hátuljába. Helyszíni információink szerint az ütközés erejétől a személyautó bal hátsó szélvédője is betört.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában