Balesetek, csőtörés és füstmérgezés adott munkát a tűzoltóknak a hétvégén

delmagyar.hu

Két autó karambolozott pénteken Szatymaznál, az 5-ös úton. A műszaki mentést a szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók végezték el, senki sem sérült meg.

Egy idős, beteg ember lakásába nem tudott bejutni a mentőszolgálat szombaton Szentesen. Az Apponyi térre riasztották a város hivatásos egységét. A tűzoltók kéziszerszámokkal feszítették fel a bejárati ajtót, majd a beteget átadták a mentők munkatársainak.

Egy hatodik emeleti, lezárt lakásból folyt a víz, áztatta az alatta lévő lakásokat szombaton Szegeden. A szegedi hivatásos egység nyitotta fel a lezárt lakást, a sérült vízvezetéket pedig elzárták.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy szegedi családi házban vasárnap. A város hivatásos tűzoltói is méréseket végeztek a ház helyiségeiben. A gázszolgáltató szakembereivel közösen vizsgálták át a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A jelzőberendezésnek köszönhetően senki sem sérült meg.

Nyolcan sérültek meg abban a balesetben, amely vasárnap történt Mórahalomnál. Egy személyautó borult fel az 55-ös úton. A műszaki mentést a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában