Sportból a legtöbbet!

2022.05.16. 09:00

Előzetes gyermeknapot tartottak vasárnap

Előzetes gyermeknapot tartott vasárnap a Decathlon áruház Sportból a legtöbbet mottóval. Nos, sportból volt bőven: biliárdfoci, gördülő sportok, akadálypálya, freestyle-bemutató. Asztaliteniszezni is lehetett, egy meccset magam is játszottam a nejemmel, az eredmény másodlagos.

Agárdy Csaba

Több sportágat is kipróbálhattak a résztvevők Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Délután háromtól elindult a IV. Fitness Challenge 2022 programja, amit kicsik és nagyon egyaránt élvezhettek. (A fitness challenge alapvetően azok részére jött létre, akik életmódot, vagyis sportosabb életmódot szeretnének választani. A program február elsején kezdődött és június 30-ig tart.) De láthattuk a Duna Dog Center interaktív kutyás bemutatóját, és persze nem maradhatott el a szokásos arcfestés sem. 
A legnépszerűbb talán a majdnem kispályás foci méretű biliárd volt, ahol a golyókat futball-labdák helyettesítették. A roller és görkorcsolya akadálypályát is sokan vették igénybe, egy pici gyerek már pókemberré festve tette meg a „távot”. Leginkább kisgyermekes családokat láthattunk az eseményen, de ez nem is véletlen, hiszen előzetes gyereknapról beszélünk. 
Rendszeresen voltak nyereménysorsolások, és hogy „bundával” senkit se vádolhassanak, a legkisebbek keverték össze a sorszámokat, és húzták ki a szerencsés nyertesek neveit. 
 

Viki és Kevin az íjászatban is megmutatta tudását a sportnapo

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában