Tizenöt éve önkormányzati képviselő

2022.05.23. 15:23

Időközi választás – Lőrinczi Konrád a Fidesz-KDNP jelöltje

Hétfőn a Fidesz helyi alapszervezetének irodájában tartott sajtótájékoztatót dr. Molnár Krisztián a párt választókerületi elnöke, Szepessy Gergő, a helyi alapszervezet elnöke és Lőrinczi Konrád fideszes önkormányzati képviselő.

Brousil Csaba

Dr. Molnár Krisztián bejelentette, hogy a július 3-án esedékes helyi időközi választáson a 2-es számú választókörzetben a Fidesz-KDNP Lőrinczi Konrádot indítja, aki a szükséges ajánlásokat alig egy nap alatt összegyűjtötte és le is adta. A választókerületi elnök ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ajánlások, a támogató aláírások gyűjtését ezzel nem függesztik fel, hiszen Lőrinczi Konrád minél több körzetben élő polgárral szeretne beszélni, hogy kikérje véleményüket, s ennek mentén fogalmazhassa meg programját. Szepessy Gergő hangsúlyozta, hogy a Fidesz helyi alapszervezete támogatja Lőrinczi Konrád jelölését, hiszen egyéni képviselősége 12 éve alatt nagyon sokat tett ezért a körzetért. A Fidesz helyi csoportja mindenben támogatja őt a kampány ideje alatt is és bízik abban, hogy a választópolgárok megtisztelik majd voksukkal a fideszes jelöltek, hogy folytatni tudja a korábban megkezdett munkáját.

Szepessy Gergő, Lőrinczi Konrád és Dr. Molnár Krisztián Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap 

Lőrinczi Konrád kiemelte, hogy 2007 és 2019 között a 2-es választókörzet egyéni képviselőjeként már dolgozott az itt élőkért, de képviselői munkáját a közgyűlésbe listáról bejutott tagként is úgy végzi immáron három éve, hogy kiemelt figyelmet fordít a 2-es körzet lakóira, esetleges problémáikra. Azért szeretné megnyerni egyéniben az itt élők képviseletét, mert így sokkal precízebb és pontosabb koordinációra lenne lehetősége az elvégzendő munka tekintetében. Mint mondta egyéni képviselőségének 12 éve alatt számos fejlesztést, javítást sikerült megvalósítani a körzetben az ott élőkkel közösen, szeretné ezt a munkát továbbvinni, ehhez kéri ezúton is a körzetben élők bizalmát. 
Mint ismeretes, Utassy Éva, a Rajta Újváros! Egyesület képviselője 2021. április 21-én elhunyt, ezáltal megüresedett a 2-es választókörzet képviselői széke, ezért tartanak itt időközi választást július 3-án.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában