Tragédia

2022.07.04. 22:40

Brutális baleset Soltnál: hárman égtek bent a karambolozó kamionokban - Frissítve

Az egyik kamion dezodorokat szállított, amik azonnal felrobbantak az ütközés hatására abban a balesetben, ami hétfőn este történt az 53-as főúton Solt közelében.

duol.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve: 

A baon.hu cikke szerint a traktor vezetőjét mentőautóval a halasi kórházba szállították. Meg nem erősített információk szerint az egyik kamion egy enyhén balra ívelő kanyarban előzni kezdte az előtte haladó traktort, amikor nekiütközött a szemből érkező kamionnak. Az egyik kamion dezodorokat szállított, amik az ütközés következtében felrobbantak és minden beborítottak a lángok. 

Forrás: Pozsgai Ákos
Forrás: Pozsgai Ákos

Összeütközött két kamion és egy traktor az 53-as főúton Solt közelében hétfő este, a balesetben hárman meghaltak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Az MTI közlése szerint a teherautók kigyulladtak. A kamionokban összesen hárman utaztak, ők a helyszínen életüket vesztették. A traktor vezetőjét kórházba vitték.

Hárman meghaltak két kamion és egy traktor ütközésekor Bács-Kiskunban
Forrás: Donka Ferenc

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában