Új igazolás

2022.07.07. 13:32

Galambos Ádám a DFC-ben folytatja

Harmadik nyári új igazolását jelentette be szerdán este hivatalos közösségi oldalán a Dunaújváros FC labdarúgócsapata.

Gallai Péter

Gosztonyi András és Tóth Gábort követően Galambos Ádám személyében egy olyan visszatérő balhátvédet szerződtettek, aki személyesen élte át dunaújvárosi egyesület egyik sikerkorszakát. Dr. Dobos Barna klubigazgató elismerő, bizakodó véleményt formált meg.

– Ádám érkezésének is nagyon örülök. Tagja volt annak csapatnak, mely először a másod-, majd az első osztályba jutott. Remélem, hogy a több, mint százötven NB II-es mérkőzésen szerzett tapasztalatát alkalmazni tudja, s hasonló sikereket érünk el együtt újra – idézték a klubvezetőt.

Érdekesség, hogy Galambos éppen attól a Budaörstől érkezik, amellyel szerdán 2–2-es döntetlent játszott a DFC hazai pályán. A védő szerződése június 30-án járt le az NB II-ből kieső csapatnál, amit nem hosszabbítottak meg. Galambos Szekszárdon nevelkedett, majd utánpótlás éveit a Puskás Akadémián töltötte. A DPASE-hoz 2013 februárjában érkezett Paksról, majd 2014 nyarán távozott a Szolnoki MÁV-hoz. Utána játszott Mosonmagyaróváron, majd három szezont az NB II-es Csákváron. A legutóbbi két évadból másfelet Nyíregyházán, felet Budaörsön töltött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában