DUE-infó

2022.08.10. 15:00

Regisztrálj a Alma Mater 2022-re

Közeleg a regisztráció végső határideje. Már elérhető a program, hogy mire lehet számítani az idei Alma Mater találkozó és szakestélyen.

duol.hu

Archív

Forrás: uniduna.hu

2022. szeptember 17-én szombaton, az előző években rendezett rendhagyó Alma Mater Találkozó és Szakestély után, idén is egy azokhoz hasonló mértékű rendezvényt kívánunk tartani. A 10-20-30-40-50 éve végzetteken kívül, szeretettel várunk minden olyan volt és jelenlegi hallgatónkat, aki eme nagyszabású eseményen részt kíván venni, írja az uniduna.hu.

A találkozót az Egyetem Rendezvény- és Sportcsarnokában rendezzük meg, ahol 500 vendéget tudunk fogadni maximálisan. Amennyiben a létszám e fölé menne, úgy a jelentkezések alapján időrendi sorrendben tudjuk elfogadni a regisztrációt, valamint a felszabaduló helyek függvényében.

 

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 20. (péntek) 23:59

Jelentkezni az alábbi felületen lehet: https://forms.gle/8cSy5o1DWqUtRRMy9

 

A hozzájárulási díj 12.000.- Ft/fő, amely tartalmazza a délutáni találkozó, vacsora, kupa, szakestély, valamint bál költségeit.

További információ a Facebook esemény oldalán olvashatóak.

 

 

Jó Szerencsét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában