programok

2022.08.18. 11:00

Reptér is lesz Dunaföldváron?

Korda György nagysikerű dala, a Reptér is bizonyára hallható lesz a dunaföldvári augusztus 20-i ünnepi program részeként. Mutatjuk a remek programokat:

Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Reggel 9 órakor kezdődik az ünnepi szentmise – FIGYELEM! VÁLTOZÁS! – a Barátok templomában, a Rákóczi utcában. Az ünnepi műsor, az új kenyér megáldása és koszorúzás pedig a Templom utcában (volt iskolai étkezde) található Szent István szobornál lesz, a IV. Béla Cserkészcsapat közreműködésével.

Ezzel a párhuzamosan a Duna-parton is zajlanak az események, hiszen a halászléfőzők megkezdik a készülődést, a zsűri pedig hegyezi a ceruzáját...

A gyerekeket már délelőtt – INGYENES – ugrálóvárakkal várjuk sötétedésig, a Solti Ifjúsági Fúvószenekar pedig 11 órakor kezdi a koncertet. A halászléfőző verseny eredményhirdetése 13 óra körül várható, majd egy rövid ejtőzés után kettőkor kezdődik a délután. Ha az idő is engedi, az elmeredhatatlan habpartyval készül a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. 

Augusztus 20-án a hivatalos ünnepi műsor és koszorúzás után, a Duna-parton várják a szórakozni és kikapcsolódni vágyó, halászlé kedvelő látogatókat.

15 órától indul az élet a színpadon. A ZSIGEC Musical csapat ad elő ismert és népszerű dalokat. Őket az X-Faktorban megismert, fiatal énekes, MANUEL műsora követi 16 órától. 

A LÖFAN Mazsorett lányai 16:30-kor kezdik parádés műsorukat. 17 órától a népszerű művész-házaspár, KORDA GYÖRGY és BALÁZS KLÁRI lép színpadra legismertebb slágereikkel. 

17:45-től az eget kémlelje mindenki, hiszen légibemutató kezdődik, majd a sétányon a Nemzetközi Fúvósnapok Fesztivál keretében klarinét együttes zenél.

Az idén 40. születésnapját ünneplő ELSŐ EMELET együttes ad élő nagy koncertet 19 órától, utána pedig DJ FEKETE nosztalgia partyján bulizhat a közönség.

Forrás: Dunaföldvári Művelődési Központ és Könyvtár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában