Dunaújváros

2022.09.24. 11:00

Horgászok tisztújító közgyűlése

KE

Fotó: Shutterstock

A Dunaújváros Sporthorgász Egyesület tisztújító közgyűlést tartott a közelmúltban. A közgyűlésen részt vevők egyhangú szavazással választották meg civil szervezetük elnökét és tisztségviselőit. Az egyesület 1951-ben alakult, és mára a környék egyik legnagyobb civil egyesületévé nőtte ki magát. Saját kezelésű vízterületük a dunaújvárosi Felső-öböl (szabadstrand), illetve a Kikötő-öböl a horgásztanyával. 
A tisztújító közgyűlésen elnökként továbbra is Somfai Rezsőnek szavaztak bizalmat. A titkári teendőket dr. Jászka Ernő látja el. Az elnökség tagjai: Szabó Máté, Tóth Ferenc, Óhegyi Róbert, Simon Csaba, Széles Balázs, dr. Vári Péter, Regős Gábor. Az ellen­őrző bizottság elnöke dr. Borbás Péter, tagok: Vachter János, Telkes Balázs, Bokor Tamás, Murár Gábor. A fegyelmi bizottság elnöke Csik Péter, a tagjai pedig: Vajda Tibor, Szaksz Árpád, Zakar Zoltán és Józsa Tamás. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában