Kamarai rendezvény

2022.09.30. 08:00

Rezsikihívás megoldása hogyan és miből?

Energetikai helyzetkép, vállalati megoldások lehetőségei, beszerzés, beruházások, hatékonyságnövelés, finanszírozás a fő témái a városi kamara tájékoztató rendezvényének 2022. október 5-én.

duol.hu

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a honlapján tette közzé meghívóját vállalkozások részére, melynek címe: "Rezsikihívás megoldása hogyan és miből energetikai helyzetkép, vállalati megoldások lehetőségeiről" A rendezvény 2022. október 5-én 13.00 órai kezdettel lesz megtartva a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában, a Latinovits Z. u. 10. szám alatt. 

A rendezvény moderátora Török Zoltán energetikai szakértő lesz. 

13.00-14.00 között Simon István, energiahatékonysági tanácsadó,, az  Energymarket24 Kft. részéről tart előadást, melynek címe: Fókuszban az energiahatékonyság. 

Energetikai beruházások végrehajtása, ezáltal energiacsökkenés elérése, EKR és TAO kedvezmény igénybevétele, energiabeszerzés optimalizálása témakörben 14.00 és 14.30 között tájékoztatást kaphatnak a résztvevők a Széchenyi Kártya MAX hiteltermékeiről. Az előadást Némethné Suplicz Orsolya tartja, Széchenyi kártya ügyintéző, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara munkatársa.

A szakemberek az előadások után válaszolnak a felmerült kérdésekre.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a helyi kamara honlapján tehetnek meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!