Ingatlan

2022.10.02. 11:30

Színes falakról álmodom… avagy egy Dunaújvárosban kínált panellakás

A fukszia színű falak nyitóképe azonnal kattintásra ingerelt minket. A 18,5 millióért kínált panellakás Dunaújvárosban igazi klasszikus. Viszont sok-sok falfestéstől eltérően itt minőségi munkát végzett a tulajdonos. Egy kis inspiráció az őszi napokra, most!

duol.hu

“Dunaújvárosban, a Béke városrészben, egy 53 m2-es 7. emeleti, szigetelt, jó állapotú panellakás eladó. A lakás műanyag ablakokkal felszerelve, lapradiátor adja a lakás melegét egyedi mérővel ellátott. A szobák padlószőnyeggel, a többi helyiség járólappal burkoltak. A fürdő és Wc külön légtérben találhatóak. Ablakok szúnyoghálóval felszereltek, a konyhai ablakon redőny a többi ablakon reluxa található. A közlekedőben van egy nagy beépített szekrény. 

 

A lakás Délnyugati fekvésű. Az otthon melegét és a meleg vizet távhő szolgáltatja. A lakóközösség nagyon jó, segítőkész. A lépcsőház pár éve lett felújítva, mozgásérzékelős lámpák lettek felszerelve. A lift chippel működik és ezt csak a lakók tudják használni. Az ingatlanhoz, zárható pince tartozik, 2-3 lakóval közösen. A társasház mögött nagy parkoló található. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közvetlen közelében, buszmegálló, iskola, óvoda, patika, bevásárlási lehetőségek. [...]

 
 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában