Sokan sorban állnak a trófeáért

2022.11.30. 13:30

A baracsi csapatkapitány brazil győzelmet vár

Már javában tart a katari labdarúgó-világbajnokság, a harmadik csoportköröket játsszák a csapatok. Parádés megoldásokat, elképesztő meglepetéseket láthattunk eddig, és a java még hátravan. Sraj Bernadett, a Baracs SE női labdarúgócsapat kapitánya is figyelemmel kíséri a tornát, csapatával a Fejér megyei 3/4-es pályás bajnokságban szerepelnek, jelenleg őszi bajnokként várják a tavaszi fordulókat. A játékos így látja az eddig történteket:

Varga Zsófi

Fotó: Szili Tamás

– A mostanáig lejátszott mérkőzések nagy meglepetéseket hoztak számomra. A szaúdi válogatott elnyerte el a szimpátiám, hihetetlen nagy szívvel küzdöttek, és nem riadtak meg a feladattól, hogy Argentína legjobb fiai ellen lépnek pályára. Vagy a japán válogatott, amelyet ugyan nem tartottam gyengének, de esélyesnek sem, hogy megverik a németeket. Ugyan a második kör nem úgy jött össze számukra, mint a kezdés, szerintem ez nem von le az érdemeikből semmit sem – vonta le a következtetést.  

– A második körben is volt meglepetés: Costa Rica, amely egy nagy zakó után állt fel. És Marokkó, nagyot küzdött! Én személy szerint nagyon kedvelem a latin focit, a brazil, a portugál és a spanyol válogatott meccseit várom a legjobban – mondta. Hozzáfűzte, hogy nagyon érdekes végjátékot remél. – Sokan sorban állnak a trófeáért, lesznek meglepetések. A franciák, az angolok is remek csapattal érkeztek, rájuk is érdemes odafigyelni. Nem lesz sétagalopp egyik csapatnak sem eljutni a fináléba. Az én megérzésem egy brazil vb-győzelem, de ki tudja, mit hoz a sors, ezt a játékot gólra játsszák – avatott be a végkifejletre vonatkozó tippjébe Bernadett. 

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:  

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022  

Tippeljen ön is:  

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!