Labdarúgás

2023.02.07. 18:16

Emléktornákon a baracsi csapatok

Két kupát is rendeztek szombaton és vasárnap a megyeszékhelyen, a hagyományos Beszédes József Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktornát és a Fésű Ferenc Női Emléktornát – mindkettőn érdekelt volt a Baracs együttese.

Gallai Péter

A baracsi férfiegyüttes a második helyen végzett Fotó: FMLSZ

A Beszédes-torna a tervek szerint 16-os csapatlétszámmal indult volna, ám időközben 24 csapatosra módosult. Ezt figyelembe véve hat négyes csoportot alakítottak ki a szervezők. Minden csoportból az első két együttes jutott tovább a középdöntőbe, a D-ből a Baracs elsőként jutott tovább három győzelemmel. A második kört is sikerrel vették Salamon Miklósék, akik az ­LMSK és a Sárkeresztes I. társaságában kerültek a döntőbe, ahol körmérkőzéses formában küzdöttek az érmekért. A kupát a több rutinos és a megyében jól ismert labdarúgót felvonultató Sárkeresztes I. csapata vihette haza, de csupán több rúgott góljának köszönhetően, miután mindkét gárda megverte az LMSK-t, majd egymással 0–0-át játszottak. 

A torna válogatottjába Szurma Péter, Kenyér Zoltán és Salamon Miklós került be a baracsiaktól. 
A hölgyeknél az NLC-Ajka, a Baracska, a Csákvár, a Sárbogárd, az Enying és a Baracs jelezte indulását. A körmérkőzések befejezése után két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a Baracs a negyedik helyen végzett. A keretéből a torna válogatottjába Kovács Melánia került be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában