DFC

2023.03.19. 19:38

A ráadásban kapott gól miatt nem győztek

A labdarúgó NB III. közép csoportjának 26. fordulójában a Kecskeméti TC második számú együttesét fogadta vasárnap délután a Dunaújváros FC gárdája.

GA

Nem sokon múlt a fiatal csapat első sikere

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Dunaújváros FC– Kecskeméti TE II. 2–2 (0–1) 
DFC: Molnár L. –Németh K., Ferenczy, Szepessy R., Hegedűs K., Tóth Á. (Lilin a 82. p.), Perjési, Leidl, Stampfel, Marlen (Gál B. a 75. p.), Székely B. (Vajda R. a 93. p.). Vezetőedző: Dobos Barna. 
Kecskeméti TE II: Cseh B. – Hatvani, Győri B., Bodor (Horváth M. a 83. p.), Szamosi (Lovas Zs. a 83. p.), Győri Á., Barkóczi, Szalai Sz., Bellák (Kovács Á. a 63. p.), Györgye, Gréczi (Major a 74. p.). Vezetőedző: Virágh Ferenc. 

A találkozó első, valamirevaló helyzetéből megszerezte a vezetést a kecskeméti gárda. A tizenegyedik percben egy formás, bal oldalon futó támadás végén Győri Benjamin pöckölt az ötösről a kapuba (0–1). A gól után valamivel élénkebb lett a hazai alakulat, de nagy gólszerzési lehetőségig nem jutottak el a támadók. 

A fordulást követően a nézők egy sokkal harcosabb újvárosi csapatot láthattak, amelynek az ötvenegyedik percben sikerült is egyenlítenie. A balösszekötő helyéről Székely Benedek végezhetett el szabadrúgást. Mindenki beadásra számított, ám a hazaiak támadója a kapu jobb oldalába csavarta a labdát (1–1). A sokkal agilisebb házigazdák a nyolcvanegyedik percben a vezetést is megszerezték. Egy jobb oldalról belőtt szabadrúgást a hosszú oldalon érkező Tóth Ákoshoz gurított közelről a hálóba (2–1). A kilencvenharmadik percben azonban egyenlítettek a vendégek. Egy jobbról érkező szabadrúgás után Kovács Ádám fejelt a kapuba. A középkezdés után egyből még egy óriási hazai lehetőség kimaradt. 

A játéknap további eredményei: Paksi FC II.–Szekszárdi UFC 1–1, Ferencvárosi TC II.–Hódmezővásárhelyi FC 3–0, Budapest Honvéd-MFA II.–Majosi SE 1–0, Újpest FC II.–Iváncsa KSE 1–3, Monor– ESMTK 2–3, MTK Budapest II. –METON-FC Dabas SE 2–0, Ceglédi VSE–Bánk-Dalnoki LA 3–2. 
A Balassagyarmati VSE és a Makó FC visszalépése miatt ezúttal a Szolnoki MÁV FC, valamint a PTE-PEAC együttese volt szabadnapos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában