Labdarúgás

2023.03.31. 22:28

Szekszárdon folytatja a DFC

A szerdai bravúros hazai pontszerzést követően vasárnap idegenben lép pályára a Dunaújváros FC labdarúgócsapata. A Szekszárd elleni harmadosztályú bajnoki találkozó 16 órakor kezdődik Tolna vármegye székhelyén.

Gróf András

Illusztráció.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az újvárosi együttes teljesen megérdemelten játszott döntetlent a hétközi fordulóban a dabasiak ellen. Igaz, hogy újrakezdésre már nem volt idő az egyenlítő találatot követően, de a második félidőben rengeteg energiát mozgósítottak a pontszerzés érdekében. A szekszárdiak harminchárom ponttal jelenleg a tabella tizenegyedik helyén állnak. Öt forduló óta nyeretlenek, ezeken a mérkőzéseken három döntetlen és két vereség a mérlegük. Viszonylag kevés gólt rúgtak, de keveset is kaptak. 
A 29. forduló további párosítása: Újpest FC II.–Ceglédi VSE, Szolnoki MÁV FC–Kecskeméti TE II., Hódmezővásárhelyi FC–Majosi SE, METON-FC Dabas–Budapest Honvéd-MFA II., ESMTK–Ferencvárosi TC II., Bánk-Dalnoki LA–Paksi FC II., Iváncsa KSE –Monor. 
A Balassagyarmat és a Makó visszalépése miatt ezúttal az MTK Budapest II., valamint a PTE-PEAC együttese lesz szabadnapos.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában