Kevesen vannak tisztában azzal, hogy problémáink nagy része az emésztőrendszerben kezdődik.

Hogyan állhat vissza az emésztőrendszer egyensúlya?

Rohanó világunkban civilizációs hiánybetegséggé vált a bélflóra elszegényedése. Ez éppen annyira köszönhető a helytelen táplálkozásnak és az elfogyasztott táplálék minőségének, mint az emésztésről alkotott képünknek. A legtöbben nem ismerik az emésztés működését és jelentőségét is jócskán alulértékelik.

A könnyebb mindennapok titka a könnyű emésztés

Az ipari élelmiszer- és vízkezelés megjelenése előtt a bevitt tápanyagok összetettebbek voltak, tartalmazták azokat az anyagokat, amelyek az emésztőrendszer harmonikus működéséért feleltek. Ma azonban az élelmiszerekben jelen vannak a bélflórát károsító szerek maradványai, viszont hiányoznak belőlük az emésztést segítő anyagok, az ivóvíz pedig „túl” tiszta, vagyis csírátlan. A Herbaferm cseppekben lévő, fermentációval előállított gyógynövény hatóanyagok és a fermentációt végző mikroorganizmusok ezeket pótolják.

Az étrend-kiegészítők között leginkább a szintetikus vitaminok és koncentrátumok terjedtek el. Az összetételét és előállítását tekintve teljesen egyedi Herbaferm természetes, komplex választ ad azokra az emésztőrendszeri kihívásokra, amelyeket a rohanó világunk teremt. A Herbafermben természetes életközösségekből származó hazai fajták gondosan válogatott, kíméletesen feldolgozott keveréke található. Ezeket a gyógynövényeket már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik. A kamilla és a cickafark gyulladáscsökkentő, a tölgykéreg összehúzó hatású, a fehér üröm serkenti az emésztőnedvek termelését. A bodzavirág nyugtató, étvágyszabályozó, a csipkebogyó magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában. A propolisz a komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.

A Herbaferm csepp hatása azért egyedülálló, mert megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával beindítja a regenerációs folyamatokat. Nem a szervezet helyett, hanem a szervezetért dolgozik. Mindezt teljesen természetes úton éri el, olyan összetevők segítségével, amelyek alapvetően jelen vannak étrendünkben, azonban ma már csak alacsony mennyiségben találhatóak meg benne.

A fermentáció során felszaporított mikroszervezetek segítik az emésztőrendszer természetes egyensúlyának helyreállítását. A nagy fajgazdagságú természetes mikroorganizmusok közül az éppen aktuálisan elfogyasztott, tápláléknak megfelelő fajok tudnak besegíteni emésztésünkbe, tehát a Herbaferm cseppek támogatásával a bélflóra folyamatosan alkalmazkodik az ételeinkhez, diétánkhoz. Amint az emésztési folyamat rendeződik, a szervezetben is helyreáll az egészséges egyensúly, néhány hónap elteltével már a teljesítőképesség növekedése is megfigyelhető.

A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű bélflóra kialakulásához, amely újjáépítheti az immunrendszert, enyhítheti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökkenhet a levertség és fáradtságérzet, növekedhet viszont az energiaszint, a koncentrációkészség, a munkabírás, és szervezet stressztűrő képessége is. Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően pedig kialakulhat az ideális testsúly.

A Herbaferm cseppet legalább naponta kétszer, hosszabb távon érdemes fogyasztani addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet. Reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott bevinni 2-3 dl vízbe csepegtetve, testsúlyhoz és az egyéni ízléshez igazodva. Gyermekeknél 5-10 csepp, az aktív korosztálynál 12-15 csepp, míg idősebbeknél 8-15 csepp az ajánlott dózis. A személyes adag beállítását mindenkinek a saját ízléséhez érdemes igazítania. A vízbe cseppentett Herbaferm kivonat akkor éri el a legjobb hatást, ha már ízlelhetően azonosítani tudjuk gyógynövényes karakterét. Ez azért is fontos, mert az íz azonosítása során felkészítjük szervezetünket a bevitt gyógynövény-hatóanyagok befogadására.

A Herbaferm csepp alkohol- és cukormentes, tartósítószert nem tartalmaz, nincsen hőkezelve sem.

Mivel a Herbaferm csepp élő anyag, fogyasztás előtt alaposan fel kell rázni. Felbontás után érdemes hűtőszekrényben tárolni. Szavatossága három hónap. Az üvegcsében a mikroszervezetek életfolyamatai miatt előfordulhat üledék, opálosság, és felúszó agglomerátumok – az élet jellegzetes megnyilvánulásai. A Herbaferm csepp étrendkiegészítő, nem helyettesíti a tudatos táplálkozást, egészséges életmódot és a modern orvoslást.

Amennyiben szeretné, ezen a linken megrendelheti!

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket az alábbi linkről rendelhet >>

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.