Frissen Fejérből

2022.06.24. 09:29

Súlyosabb állapotba került a dégi nagymama, akit unokája mentett meg (frissítve)

Ahogy egy előző cikkünkben beszámoltunk róla, szerdán délelőtt megható történetről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Egy 8 éves kisfiú mentette meg a nagymamája életét Dégen, miután a nagyi játék közben rosszul lett

feol.hu

Forrás: Fehér Gábor / FMH

Frissítés: 

15:36 a Bors.hu információi szerint az idős hölgy szerda reggelre agyhalott állapotba került, két, külföldön élő gyermeke már útnak indult, hogy búcsút vegyen tőle. 

11:00 Információink szerint súlyosabb állapotba, kómába került a nagymama, akit még stabil állapotban tudtak kórházba szállítani. 

Előzmény: 

A 65 év körüli nagymama hirtelen hátradőlt a székkel és nem mozdult. A gyermek egy másodpercre sem vesztette el a lélekjelenlétét, azonnal hívta a 112-t. A Székesfehérvári Mentésirányítás tapasztalt mentésirányítója segítségével a kisfiú megvizsgálta a nagyit, aki ekkor már nem lélegzett.

Hosszasan küzdöttek közösen a beteg életéért, ami végül sikerre vezetett és stabil állapotban, légi úton szállíthatták kórházba az asszonyt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában