Frissen Fejérből

2022.10.06. 21:01

Istálló ég Etyeken (frissítve)

A tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták a tüzet.

Katasztrófavédelem

Forrás: Elekes Gergő / Feol.hu

Frissítés

21:33 A bicskei önkormányzati és az önkéntes, valamint a törökbálinti hivatásos tűzoltók négy vízsugárral eloltották a lángokat Etyeken, ahol egy nyolcvan négyzetméteres lakóházzal egybeépített hatvan négyzetméteres istálló égett teljes terjedelmében az Ötház utcában. A tűz a szomszédos garázs tetőszerkezetére is átterjedt mintegy öt négyzetméteren. A házban hárman laknak, számukra nem lesz szükség lakosságvédelmi intézkedésre. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Előzmény: 

21:00 Egy nyolcvan négyzetméteres lakóházzal egybeépített hatvan négyzetméteres istálló ég teljes egészében Etyeken, az Ötház utcában csütörtökön este. A tűz a szomszédos garázs tetőszerkezetére is átterjedt mintegy öt négyzetméteren. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltókat követően a törökbálinti hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, négy vízsugárral már körülhatárolták a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!