Frissen Fejérből

2022.11.25. 12:23

Mentőhelikopter szállt le Fehérvár közepén: egy súlyosan sérült gyermekért érkezett

Többen is látták azt a mentőhelikoptert, amelyik ma délelőtt Székesfehérváron a Budai út mellett szállt fel. Az Országos Mentőszolgálatnál érdeklődtünk, mi történhetett a város kellős közepén.

Baráth Eszter

Amikor valaki meglátja a sárga helikoptert, egyből arra gondol, hogy valahol súlyos baleset történhetett. Pénteken délelőtt a mentőhelikopter nagyon szokatlan helyen, a Budai úti Interspar környékén tűnt fel. A közösségi média oldalain többen is találgatni kezdtek, vajon mi történhetett. Az országos mentőszolgálat a feol érdeklődésére egyelőre annyit árult el, hogy a légi jármű mellett két mentőautót is a helyszínre riasztottak, ahonnan a szükséges helyszíni ellátás után egy gyermeket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A kommentelők közül van, aki tudni véli, hogy egy fél éves kisbabáról van szó, de ez nem megerősített információ. Reméljük, minden rendben lesz a sérült gyermekkel!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!