Frissen Fejérből

2022.12.08. 08:00

Megkezdődött a visszaszámlálás: 10 nap és bezár az uszoda Móron

Az energiaárak robbanásszerű emelkedése miatt az év második felében folyamatosan pengeélen táncolt a móri uszoda. Többször is tárgyalta a várost vezető képviselő testület az ügyet, vagyis, hogy ilyen energiaárak mellett fenntartható-e a létesítmény, vagy sem

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap

Mór nem csak a járás szempontjából fontos központ, hanem a sport tekintetében is, és nem mellesleg az északi városban különösen erős és eredményes a Móri Úszó Egyesület, a MUSZE, így az állam támogatta a Ruff Linda vezette intézmény nyitvatartását. 

Tíz nap múlva bezár de jó esetben csak három hétre akasztják szegre az uszoda eszközeit
Fotós: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap 

A kormányzati segítő kezet elfogadva nyitva maradhatott az uszoda, de csak úgy, hogy a működése december 18-ig biztosított. Azt követően jó esetben csak a pár hetes karbantartási időszak végéig, rosszabb esetben a gázárak és az azok miatt megemelkedő távhődíjak csökkenéséig lesznek zárva a Wekerle Sándor Szabadidőközpont medencéi. Aki szeretne úszni, az most menjen, mert már csak 10 nap áll a rendelkezésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában