Letartóztatásba került az erőszaktevő férfi

2023.03.30. 15:35

Megerőszakolta nevelt lányait, majd megfenyegette őket, senkinek ne szóljanak a történtekről

A fehérvári járásbíróság a Fejér Vármegyei Főügyészség indítványa alapján elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki nevelt lánya barátnőjével, valamint nevelt lányaival szexuális cselekményt végzett.

Házi Péter

Fotó: Pexels

A megyei főügyészség közleményéből kiderül, hogy a Fejér vármegye egyik településén élő férfi 2020 augusztusában, kihasználva azt, hogy a nevelt lányának kiskorú barátnője náluk alszik, „szexuális cselekményt végzett”.

A férfi ezen túl a feleségének a kiskorú gyermekeivel többször, erőszakkal, ugyancsak szexuális cselekményeket végzett, az egyik gyermekkel, ráadásul hozzávetőlegesen két éven keresztül. Tette ezt egészen addig, amíg a házastársa a férfitől végül 2020. novemberében a gyermekeivel együtt elköltözött. A férfi mindkét gyermeket megfenyegette, hogy senkinek ne szóljanak a történtekről. 

Mivel megalapozottan lehet tartani attól, hogy a férfi elszökik, elrejtőzik, ráadásul őt a rendőrség elfogatóparancsa útján fogta el, az ügyészség az erőszaktevő letartóztatását indítványozta. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a férfi letartóztatását, a bíróság döntése fellebbezés hiányában végleges. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!