Stranger Things

2023.05.29. 12:15

Orsovai Reni külseje drasztikusan megváltozott

Orsovai Reni, a fehérvári énekesnő ezúttal Puskás Peti, a The Biebers frontembere mellett tűnt fel utóbbi előadó Instagram oldalán. Reni külseje, mondhatjuk, drasztikus változáson ment át! Mondjuk, miért.

HBL

Fotó: gaborfeherphoto

Orsovai Reni jelenleg a székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakgimnáziumban tanít éneket, emellett számos előadóval hallhattuk már közös produkcióban. Deniz mellett Rácz Gergővel is számos alkalommal koncertezik, sőt Mostantól című számukkal nyerték meg a Dal 2020 showműsort.

Ezúttal Puskás Peti Instagram oldalán "találkoztunk" Renivel, ahol bejelentették: leforgatták közös daluk vadiúj klipjét. Reni egy az egyben úgy néz ki, mint Will Byers, a Netflix sikersorozatának, a Stranger Things főszereplő karaktere, Puskás Peti pedig maga Eleven, neki is a "kórházi" verziója. 

Az énekes ezt írta közösségi oldalán: "Imádom a Stranger Thingset, sírtam, amikor megláttam Antal Nimród nevét rendezőként a 4. évadban, és most nagy álmom valósult meg azzal, hogy az új Biebers klipet a Stranger Things világában forgatjuk Renivel közösen. Nehéz Reninek komolyan énekelni így, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint Will Byers! Jó, mondjuk neki se egyszerű velem Elevenként a kis kórházi ruhámban"

Kíváncsian várjuk a végeredményt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában