Megkezdődött a játékoskeringő

2023.05.30. 18:30

Négyen már biztos távoznak a Viditől

A hétvégén zárult az OTP Bank Liga 2022-23-as idénye, a MOL Fehérvár FC bennmaradt az NB I-ben. Most már a keret alakítása a feladat.

Ferencz Balázs

Jehven Makarenko sem tudott sokat hozzátenni a Vidi játékához, de társak zöme is elmaradt a várttól. Nem kapott ajánlatot a Viditől az ukrán középpályás

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

Nyolc labdarúgónak jár le a szerződése a MOL Fehérvár FC-vel a nyáron, közülük hármójukkal nem kívánt hosszabbítani a Vidi.

Így nyolc Fehérváron töltött szezon után távozik a magyar válogatott, francia származású Nego Loic. Ugyancsak távoznia kell a brazil középpályásnak, Alefnek; s nem kapott ajánlatot a Viditől az ukrán válogatott középpályás, Jevhen Makarenko sem. A fél szezont az NB III-as kerettel töltő román Claudiu Bumba ugyan élő szerződéssel rendelkezett, de május 31-i dátummal a felek közös megegyezéssel felbontják a kontraktust.

Rajtuk kívül Stopirának, Marcel Heisternek, Bese Barnabásnak, Peter Pokornynak és Hangya Szilveszternek jár le a szerződése június 30-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában