Ha lájkoljuk a videójukat, akkor pontokkal segítjük őket a végső döntőben

2023.06.01. 18:30

Bejutott a Vándor Viadal döntőjébe a Tóvárosi iskola csapata!

A Tóvárosi általános iskola csapata, a Foltos Szalamandrák Fejér megye egyetlen csapataként bejutott a Vándor Viadal döntőjébe. A csapat egy szuper kis bemutatkozó videót készített. Minél többen lájkolják a csapat videóját, annál több pontot kap a döntőben a Tóvárosi iskola csapata!

Házi Péter

Forrás: Facebook

A Vándor Viadal 2021-ben indult útjára, a Vándortáborok nyomán. Az idei viadalon négyfős csapatokban küzdöttek meg egymással a diákok a tavaszi online selejtezőben, ahol többféle tantárgyból kellett tudáspróbát tenniük. Innen jutott tovább a döntőbe a Tóvárosi Általános Iskola csapata, s most életük talán legnagyobb kalandjára készülhetnek: egy 7 napos, kihívásokkal teli nyári táborra, ahol a döntőbe jutott csapatok közül kerül ki a Vándor Viadal végső győztese.

A döntőben arra is kíváncsiak a verseny szervezői, hogy az adott csapatért, jelen esetben a Foltos Szalamandrákért, mennyire fog össze a városuk vagy a tágabb környezetük. Éppen ezért a diákok arra bíztatnak és kérnek minden fehérvárit, lájkolják a videójukat, amit itt nézhető meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában