Összefoglaló

2022.05.23. 08:22

Felcsaptak a lángok a Keleti-főcsatorna mentén

Ugyanez történt egy pródi csirketelep mellett is.

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Földgáz-nyomásszabályozó kerítésének ütközött egy személyautó vasárnap reggel a debreceni Vezér utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói biztosították a területet, amíg a gázszolgáltató szakemberei átvizsgálták a nyomásszabályozót. Gázszivárgás nem volt, és a jármű vezető sem sérült meg.

Letörtek egy nagy fa ágai Hajdúszoboszló külterületén, a Nádudvari úton vasárnap. A helyszínre riasztották a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat, akik motoros láncfűrésszel vágták le az ágakat.

Szalma égett egy csirketelep mellett vasárnap délután Hajdúböszörmény-Pród külterületén. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Az erdő aljnövényzete lángolt a Keleti-főcsatorna partjánál, Balmazújváros külterületén. A város tűzoltói a nyolcszáz méter hosszan égő területet kéziszerszámokkal és vízsugárral fékezték meg.

Leszakadt egy magas fa egyik ága Komádiban, a Köztársaság útján. A helyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és kötél segítségével távolították el az ágat.

Kétszáz négyzetméteren égett a nádas vasárnap este Hajdúhadházon, az Árpád utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – tájékoztatta a Haont a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 1 személyt fogott el, a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 6 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt – összegezte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában