Közlekedés

2022.08.18. 11:34

Módosul a közlekedés a 33-ason a Hortobágyi Hídivásár idején

Mutatjuk, merre érdemes haladni és parkolni.

Forrás: Napló-archív

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az alábbi helyszíneken és időpontban ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe az 57. Hortobágyi Hídivásár miatt.

  • Augusztus 19-én 6 órától augusztus 21-én 20 óráig a 33-as számú főút 70-74. kilométerszelvénye között, az úttest mindkét oldalán, valamint az útpadkán megállni tilos!                                           
  • Augusztus 19-én 6 órától augusztus 21-én 20 óráig a Kilenclyukú hídon a gyalogosforgalom szünetel. A gyalogosok a híd víziszínpad felőli oldalán található gyalogos hídon közlekedhetnek. 
  • A rendezvényre érkezők a jelzőtáblákkal jelzett kijelölt parkolási lehetőségeket vehetik igénybe. A 33-as számú főút forgalmának zavartalansága érdekében ajánlott a parkolási lehetőségek jobbra, kisívű kanyarodással való megközelítése. 
  • A Hortobágy folyó Kilenclyukú hídján, amennyiben azt a 33-as számú főút forgalma indokolttá teszi, a járműforgalom rendőri irányítással váltakozó irányokból haladhat át.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában