Videóval

2022.09.27. 08:35

Rablás Hosszúpályiban - ütötték-verték a helyi boltost

Egy hosszúpályi kisbolt tulajdonosát bántalmazta és rabolta ki két fiatal. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szeptember 25-én 23 óra körül arról, hogy ketten megtámadták és kirabolták a saját házában. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a 65 éves sértettet, aki próbálta pontosan körülírni a támadóit. Az egyenruhásoknak elég volt a kapott információ, személyismeretüknek köszönhetően azonnal tudták kiket kell keresni. A két helyi fiatal kezén egy órán belül kattant a bilincs - olvasható a rendőrség híradásában.

Mint kiderült, a 18 éves fiatal férfi és 14 éves társa már az ingatlan udvarán összetalálkoztak a sértettel. Azonnal nekiestek, ütötték-verték, közben pénzt követeltek tőle, majd bevonszolták a házába. Ott kutatni kezdtek és 100 ezer forint készpénzt vettek magukhoz, valamint az ingatlanhoz tartozó kisbolt kulcsát követelték. Az üzletből alkoholt és édességeket loptak, majd sietve távoztak.

A Hosszúpályi Rendőrőrs nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki mindkét fiatalt, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelniük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában