Összefoglaló

2022.10.05. 08:18

Mérgező gáz egy debreceni lakásban

Egy csecsemőt kórházba szállítottak kivizsgálásra.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Egy lakás fürdőszobájában jelzett a szénmonoxid-érzékelő kedd reggel a debreceni Vargakert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik méréseket végeztek. A nyílt égésterű vízmelegítő mellett a műszer kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek, ideiglenesen kizárták a vízmelegítőt a rendszerből. A lakásban egy pár hónapos gyermekkel egy házaspár tartózkodott, a csecsemőt kivizsgálás céljából a mentőszolgálat kórházba szállította. A tájékoztatásuk alapján nem szenvedett mérgezést – közölte szerdán a katasztrófavédelem. 

Tizennyolc előállítás 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – írta a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, két főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában