Összefoglaló

2022.11.28. 08:17

Oldalára borult egy autó Bocskaikertnél

Debrecenben pedig sínen fennakadt autóhoz riasztották a tűzoltókat.

Forrás: Tóth Imre

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Bocskaikertben. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – tudatta a katasztrófavédelem.

Mint arról korábban beszámoltunk, a vasúti sínekre hajtott egy személygépkocsi vasárnap az esti órákban Debrecenben, a Sámsoni úton. A jármű fennakadt a síneken, melynek nekiment az ott közlekedő személyvonat. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel leemelték az autót a sínekről. A sofőr még időben elhagyta a járművet, így személyi sérülés nem történt. A vonaton közel kétszázötven utas tartózkodott, akik nem sérültek meg. Ők menetesítő járművel folytathatták útjukat.

Öt elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyből egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában