Lélegzetelállító!

2023.03.24. 12:28

Csinos, hosszú combjait mutogatta a kamerának a hajdú-bihari kötődésű híresség

A szexszimbólum idézetével tett közé "lila szőnyeges" képet Megyeri Csilla.

Az eseményre természetesen Csilla is meghívást kapott, és a fél oldalas gyönyörű ruhában nem lehetett nem észrevenni

Forrás: MW-archív

– Nem bánom, hogy a férfiak világában kell élnem, addig, amíg Nő lehetek benne – írta nemrégiben posztolt képe mellé az Instagram-oldalán Hajdú-Bihar vármegyei kötődésű Megyeri Csilla

Derecske szülötte földig érő csillogó vörösben mutatta meg magát tegnap este a GLAMOUR Women of the Year Gálán. 

Forrás: Megyeri Csilla Instagram-oldala

A kerek, 15. születésnapját ünneplő esemény a nőket, a női sikereket, és ezzel együtt hangsúlyozza az egyenlő bánásmód és fizetések, a női egzisztencia fontosságát. Abban hisznek, hogy egymás emelésével, a női sikerek ünneplésével láthatóvá válnak a női teljesítmények, legyen szó egy sikeres vállalkozásról, divatról, avagy sportról. A gálát 2008-ban indították útjára, Magyarország legnagyobb vörös szőnyeges eseményét, mely idén most épp sötétlila színű volt, hogy társadalmi változásokat sürgessenek a nők elismerésének, egyenlő jogainak ügyében.

Forrás: Megyeri Csilla Instagram-oldala

Az eseményre természetesen Csilla is meghívást kapott, és a fél oldalas gyönyörű ruhában nem lehetett nem észrevenni a fényes, hosszú combjait és extrém magas fekete cipőjét. A képek melletti kommentszekcióban is özönlöttek a hozzászólások Csilla szépségét dicsérve:

Csodálatos vagy Csilla!! Nincs rá szó, hogy mennyire…!

De gyönyörű voltál! Ragyogtál 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában