Ingatlanajánló

2023.03.25. 09:00

A Zúzmara utcában áll a megye legdrágább, 850 milliós háza

Zúzmara utca ide vagy oda, ez a luxusotthon inkább szívet melengető, mintsem vérfagyasztó. Nézzen szét velünk a helyi ingatlanpiacon jelenleg legmagasabb áron kínált csodás ajánlat fotói között!

Debrecenben, a Vámospércsi út környékén egy több mint 1 hektáros területen elhelyezkedő családi házat kínálnak megvételre. A minden igényt kielégítő ingatlan számos olyan paraméterrel rendelkezik, amely az igényes, pihenésre vágyó lakóit ki tudja szolgálni.

Forrás: Ingatlanbazár

A hirdetés szövege szerint a háznak parkosított udvara van, számos gyönyörű fával, bokorral, virággal, kerti tóval, udvari medencével (160 m3), valamint fűthető kismedencével.

Forrás: Ingatlanbazár

Ezen felül az ingatlanon található még egy körbekerített, teniszpálya, télikert, kerti filagória, kerti zuhanyzó, egy 60 nm-es zárt garázs, további körülbelül 20 autó beállására alkalmas kövezett terület.

Az 500 nm-es családi házban található egy nappali kandallóval, négy hálószoba, ezekhez mindegyikhez tartozik egy saját gardrób és fürdőszoba is. 

Forrás: Ingatlanbazár

A lakásban szabadidős helyiség (biliárdterem) és wellness is van, utóbbi infra- és finn szaunával felszerelve.  

További izgalmas helyi lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!